Prieš / po: šiuolaikinės virtuvės išplėtimas

Mažas rojaus kampelis susimaišiusiai šeimai

Prieš / po: šiuolaikinės virtuvės išplėtimas
  • Pasidalinti:
Didelės ir mišrios šeimos galva šio Liono buto, esančio šeštame rajone, savininkai svajojo apie didelę virtuvę, perėjimo ir gyvenimo vietą, kurioje visi galėtų valgyti, dirbti, skaityti savo žurnalą ir atlikti namų darbus. Jie pasikvietė Sylvainą Perillatą, kuris, atsakydamas į jų prašymą, nusprendė išplėsti seną šiuolaikinę virtuvę ir sukurti centrinę salą. Atraskite vietas nuotraukose !

Sujunkite du kambarius, kad sukurtumėte patogią virtuvę

Prieš: Kad būtum kitoks, kartais tereikia lūpų dažų prisilietimo ar šiek tiek tušo ant akių. Panašiai yra ir šioje mažoje virtuvėje, kur viskas pasikeitė, nieko iš tikrųjų nepasikeitus! Iš pradžių todėl: maža šiuolaikinė virtuvė, kurią sukūrė „Espace Contemporain“ - regiono virtuvės dizaineris, ir gretimas vaikų kambarys. Nelabai praktiška susimaišiusiai šeimai! Todėl savininkai paragino Sylvainą Perrilatą iš „SP Architecte“ agentūros visiškai permąstyti šias dvi erdves. Tikslas: nuversti pertvarą ir atgauti senojo miegamojo paviršių, išlaikant sienos dalį ir didelę dalį originalios virtuvės elementų.

Centrinė sala kaip bendra gija

Po: Norėdami sukurti šią savininkų taip geidžiamą linksmą gyvenamąją erdvę, architektas pasirinko centrinę salą, kad šeima galėtų lengvai judėti ir taip tikrai gyventi kambaryje. Tai buvo padaryta laminatu ir nudažyta balta spalva. Salą iš dalies sudaro aukšti vienetai iš senosios virtuvės, kurie buvo atkurti ir pakartotinai panaudoti. Siekiant kompensuoti dviejų originalių kambarių lygio skirtumus, grindys buvo iš anksto perdarytos. Pastarasis buvo apsirengęs vienoda parketo danga, kad reaguotų į akustinę problemą..

Maloni ir šviesi virtuvė

Po: Vienas iš projekto apribojimų buvo kovoti su natūralia šviesa. Taigi, norėdamas sukurti šią funkcionalią virtuvę, kurioje būtų malonu gyventi ir maudytis poroje norimoje šviesoje, architektas pasirinko stiklo pertvarą. Tai leidžia maksimaliai apšviesti prieškambarį, besiribojantį su virtuve. Kad Sylvainas Perrilatas galėtų idealiai užvaldyti patalpas, jis pasirinko stiklinį stogą iš baltai dažytos medienos. Galiausiai, norint standartizuoti visumą, buvo sukurtos netikros lubos, dekoruotos prožektoriais ir dekoratyvine pakaba, kad būtų dviejų lygių apšvietimas.. Sylvain Perrilat, SP architektas

Palikite Komentarą

Please enter your comment!
Please enter your name here