Prieš / po: simbolio pridėjimas prie naujo pastato

Kambaryje gausu dekoratyvinių patarimų už mažą kainą

Prieš / po: pridedant simbolį naujam pastatui
  • Pasidalinti:
Retro stilius pastaraisiais metais neabejotinai auga, todėl žmonės vis labiau siekia savo interjero dekoravimui pritaikyti autentišką ir senovinę atmosferą. Būtent tai turėdami, gražaus Tulūzos buto savininkai pasikvietė architektūros firmą „Aparte Conseils“: jie svajojo apie šeimos virtuvę su užkandine ieškoti savo naujai atnaujinto namo. Architektė Emilie Perruchet ėmėsi iššūkio įnešti į šią visiškai naują erdvę charakterį ir šiltą atmosferą. Paaiškinimai paveikslėliuose.

Harmoninga virtuvė su mažu biudžetu

Anksčiau : Virtuvė yra viršutiniame senojo pastato aukšte, neseniai pastatytoje pakeltoje dalyje. Todėl interjero išdėstymas turi būti apibrėžtas nuo A iki Z: savininkai nori suteikti savo būsimai virtuvei gyvybės, kurioje nėra senų elementų ar architektūrinių rūbų.. Po : „Aparte Conseils“ agentūra įsivaizdavo ir sukūrė šeimą bei šiltą virtuvę, gerbdama ganėtinai griežtą biudžetą. Kambaryje gausu dekoratyvinių patarimų mažomis kainomis, kad rezultatas būtų labai harmoningas. Šviesaus medžio virtuvės balduose („Bricoman“) yra rankenos, kurios iš tikrųjų yra šaldytuvo vyriai iš didmenininko, kuris specializuojasi šaldymo patalpose. Sienų apšvietimas taip pat yra savadarbis: vyno dėžutės, šlifuotos ir tamsintos tos pačios spalvos kaip baldai, buvo pritvirtintos prie sienų ir tarnauja kaip stalinių lempų apšvietimas stalviršiui. „Habitat“ pakabinamieji žibintai ir „AM.PM“ stalas suteikia pramoninį atspalvį šiai šviesiai ir jaukiai virtuvei.

Sukurkite šiltą atmosferą

Anksčiau : Virtuvėje, centriniame kambaryje, esančiame viršutiniame dviejų aukštų aukšte, vienoje pusėje yra du miegamieji, kitoje - lauko terasa. Jo turtas? Aukštos lubos turi dvigubą nuolydį. Jo trūkumai: įstiklinta dalis virš sienų, apšviečianti vieną iš dviejų miegamųjų, taip pat erkeris, užimantis visą pagrindinės sienos plotį. Todėl architektui neįmanoma ten sumontuoti baldų. Po : Baldai buvo paskirstyti tarp dviejų laisvų sienų, kurių viena yra prie miegamojo. Užuot įdiegusi „splashback“, Emilie Perruchet pasirinko mėlynos spalvos išorinius sienų dažus. Ši labai švelni spalva primena plytelių klojimą (Castorama), tuo pačiu suteikdama kambariui gylio. Dirbtinė cemento plytelių grindų danga buvo pasirinkta tam, kad virtuvėje atsirastų tikras autentiškumas, kuris darbų metu virto draugiška ir jaukia vieta. ! www.aparte-

15min studijoje – greičiu nustebinę Dakaro organizatorius Vaidotas Žala ir Saulius Jurgelėnas

Apraksts:
15min studijoje – greičiu nustebinę Dakaro organizatorius Vaidotas Žala ir Saulius Jurgelėnas

Palikite Komentarą

Please enter your comment!
Please enter your name here