Prieš / po: patikslinkite gyvenamąjį plotą ir susiekite jį su virtuve

Tiksliai organizuojamas erdvės optimizavimas !

Prieš / po: patikslinkite gyvenamąjį plotą ir susiekite jį su virtuve
  • Pasidalinti:

Sunku įsivaizduoti, kad už šių dosnių ir gerai apgalvotų tomų kadaise buvo paslėptas senamadiškas ir prastai organizuotas butas, kurį sudarė šiek tiek izoliuota virtuvė, labai griežta vonia, prieškambaris, nenaudojamas ir siauras persirengimo kambarys. Šis gražiai pilkos ir baltos spalvos variantų nesumažinantis 65 m2 ploto butas, kurį pataisė ir pataisė architektas Akramas Benas Abderrazakas ir dekoratorius Philippe'as Carrillo iš „Createurs d 'Interieur“ kolektyvo, savo stilingais baldais atkuria šiuolaikinę atmosferą. griežtas. Atradimai nuotraukose ! Plotas: 65m? Biudžetas: 1600 € m?

Gerai apgalvota linksma virtuvė

Prieš: Pablogėjusi ir išblukusi dėl laiko nusidėvėjimo, ši virtuvė nebeatitinka savininkų, norinčių patikslinti gyvenamąjį plotą ir susieti jį su virtuve, lūkesčius. . Po: Išdėstymo centre virtuvė dabar yra integruota į dekorą su nauju rafinuotumu, kuriame labai malonu gyventi. Perėjusi virtuvė dabar gerai išpjauta dviguba arka atsiveria į svetainę. Šis įsikišimas leido atsikratyti koridoriaus ir pasiūlyti patogią angą. Kambario išdėstymą, kur kas logiškesnį ir sklandesnį, lydi dekoro supaprastinimas, palankus šviesiai pilkai, antracito pilkai ir baltai. Taip patobulinta, pilka spalva priverčia virtuvę spindėti tūkstančiu šviesų! Sukūrus netikrą lubą, buvo galima paslėpti vamzdžius ir ventiliacijos kanalus, kurie tapo nematomi. Įdomus triukas, kuris ant labai pažeistų lubų leidžia išvengti gipso atnaujinimo ir pamatyti, kaip po kelių mėnesių plyšiai vėl atsiranda. Galiausiai visas šios renovacijos tikslas buvo sumažinti prasmę, būdingą šimtmečio pradžios pastatų kiemų patalpoms. Pašalinta leido sukurti atitinkamą darbo planą ir turtingą gyvenamąją erdvę.

Pertvarkykite erdves

Prieš: Šiame XIX a. Pabaigos bute pasiskirstė senieji būstai. Iš eilės atsitiktinių kambarių, kuriuos, be kita ko, sudaro ilgas tamsus koridorius, vedantis į privačius ir techninius kambarius, ir didelė svetainė-valgomasis su senoviniu židiniu, maudomas šviesoje.. Po: Dingo pertvara ir iškirto arkos, erdvė suskystinta, o kambarys - erdvus. Ši intervencija dabar savininkams leidžia iš virtuvės grožėtis juoda spalva apsirengusia svetaine ir gražiu židiniu. Koridoriuje veidrodinės spintelės montavimas efektyviai padidina šią sritį, kuri dažnai yra blogai optimizuota. Išradingai dailidės perimtas parketas leido užpildyti nugriautų pertvarų paliktas spragas ir sukūrė protingą erdvių atribojimą. Philippe Carillo ir Akram Ben Abderrazak, „Interieur“ kūrėjai

Palikite Komentarą

Please enter your comment!
Please enter your name here