Prieš / po: ilgos svetainės perdaryti

Pertvarkytas kambarys !

Prieš / po: ilgos svetainės perdaryti
  • Pasidalinti:

Šio Nanto namo apdaila buvo šiek tiek datuojama. Norėdami tai atnaujinti, šio Nanto namo savininkai pasikvietė „Kiosque Deco“ dekoravimo firmą. Tikslas: pertvarkykite skirtingas erdves (valgomasis, svetainė, įėjimas, sandėliukas) ir pertvarkykite kambario apdailą. [h2] Maketas [/ h2] Prieš: Valgomasis trukdo pereiti į sodą, o didžiulė svetainė susiaurina kambarį. Baldai nebeatnaujinami ir užima per daug vietos, palyginti su kambario matmenimis. Po: Svetainė ir valgomasis buvo pakeisti. Baldai buvo pakeisti į šiuolaikiškesnę atmosferą ir matmenis, labiau tinkančius kambariui. Kad kambarys jaustųsi šiltai, plytelėmis išklotos grindys buvo visiškai padengtos balinto ąžuolo laminatu. Svetainėje pridėtas kilimas. [h2] Įvestis [/ h2] Prieš: Įėjimas veda tiesiai į svetainę Po: Siekiant vizualiai atskirti įėjimą nuo valgomojo, bet jo visiškai nepaskirstant, buvo sumontuotas moucharabieh, tarsi ažūrinis skydelis, kuris dažnai randamas Rytuose ir kuris veikia kaip tvora. Jį pagamino amatininkas, o tada nudažė ta pačia mėlyna spalva kaip apatinė svetainės dalis. Įėjimas ir prieškambaris taip pat buvo visiškai perdažyti šviesiai pilka spalva, kad nebūtų perkrauta dekoracija. [h2] Valgomojo zona [/ h2] Prieš: Ankšta patalpa, kurioje nėra lengva judėti. Labai masyvūs baldai sveria erdvę. Po: Panašu, kad kambarys yra didesnis, o cirkuliacija yra lengvesnė. Sienos apačia buvo perdažyta audros mėlyna spalva, kuri suteikia kambariui charakterio ir struktūrizuoja apimtį, o šviesiai pilka viršutinės dalies dalis ramina ir minkština. Virš sofos nudažyta plona persikų spalvos juosta ją pabrėžia ir apšviečia atmosferą. Ši persikinė spalva kai kuriose vietose primena nedidelius prisilietimus. [h2] Televizijos kampas [/ h2] Prieš: Pernelyg gausus bufetas suvalgo visą kambarį ir blokuoja eismą. Po: Viryklė puikiai įsilieja į kambarį dėl audringai mėlynos juostos, kuri įrėmina sieną. Televizijos spintelę išmatavo dizaineris iš Nanto („Atelier Barbatruc“). Siekiant atsižvelgti į numatytą biudžetą, specialiai pritaikyti dizaino baldai derinami su pagrindinių dekoravimo prekių ženklų baldais. [h2] Laiptai ir sandėlis [/ h2] Prieš: tūris po laiptais nėra optimizuotas. Lakuotos laiptų medienos yra labai daug, o spalva - šiek tiek senamadiška. Po: staliaus išmatavimas sandėliukas, einantis laiptų nuolydžiu. Jie buvo pastatyti šiek tiek atskiriant juos vienas nuo kito, kad nesumažėtų patalpos tūris, kaip dažnai būna montuojant po laiptais visą sandėliuką. Nudažyti ta pačia spalva kaip siena, baldai įsilieja į dekorą. Laiptai taip pat buvo nušlifuoti ir nudažyti tuo pačiu pilku tonu, kad vizualiai būtų mažiau..

KLIMATO APOKALIPSĖ: ILIUZIJA AR REALYBĖ?

Apraksts:
Р ! Ч ? П , . К ? У , 2020 . П ? В, 2011 2020 . Ч , ? В . Ч ? К ? К ? Н , , . Л ! С — , .#ПК #К #АЛЛАТРА И . Н https:///U21xGe36ajEК. Б https:///AKMZSrrHUJ0С . It is coming https:///wpH3JsXsLf4С https:///8zYZmIN4FDcП И М Д:https://www.youtube.com/playlist?list=PLc7FkXgDXnsMvVAvm72Xnhqp1kRvLvfjd Д «О З. Э » https://allatra.org/ru/report/o-problemah-i-posledstviyah-globalnogo-izmeneniya-klimata-na-zemleО М «АЛЛАТРА»https://[email protected]О «СОЗИДАТЕЛЬНОЕ ОБЩЕСТВО» https:///[email protected]О М - «АЛЛАТРА ТВ»https://[email protected]

Palikite Komentarą

Please enter your comment!
Please enter your name here