Prieš / po: Įėjimas tampa visiškai įrengta minimalistine virtuve

Virtuvės įrengimas prieškambaryje: laimėta idėja !

Prieš / po: Įėjimas tampa visiškai įrengta minimalistine virtuve
  • Pasidalinti:
Šio 17 m trijų kambarių buto savininkai? įsikūręs Versalyje svajojo apie papildomą kambarį. Norėdami išspręsti šią problemą, „Agence Demont Reynaud“ architektai ir miesto planuotojai neturėjo kito pasirinkimo, kaip tik permąstyti butą. Programoje: kambarių atnaujinimas, vonios kambario sukūrimas, pertvarų deponavimas koridoriams pašalinti ir įėjimo išplėtimas, siekiant jį paversti virtuve. Stebinantis ir neįprastas sprendimas, kuris, viena vertus, leido pasinaudoti šia dažnai nepastebima perėjimo erdve ir, kita vertus, protingai optimizuoti erdvę. Mes atidarome duris į šią svetainę skirtingai nei bet kuri kita ! Plotas : 7,3 m? Biudžetas: 935 € / m? Su mokesčiais

Perkelkite skaidinį, kad padidintumėte įėjimą

Prieš: Tamsus ir siauras koridorius, kuris yra įėjimas, pernelyg erdvus pagrindinis miegamasis ... pertvara, skirianti dvi erdves, turi būti perkelta taip, kad koridorius būtų pakankamai išplėstas ir jame būtų įrengta nauja virtuvė. Tikslas: įkandimas tėvų kambario paviršiuje, siekiant integruoti virtuvės įrangą.

Integruoti virtuvę

Po: Įėjimas dingo ir dabar užleidžia vietą visiškai atvirai minimalistinei virtuvei. Tai vizualiai riboja spalva ir įvairūs aukščio skirtumai po lubomis, kurie buvo atnaujinti pašalinus pertvaras. Daug žemiau nei iš pradžių virtuvės lubos slepia techninius elementus ir apšvietimą. Kalbant apie spalvas, agentūra pirmenybę teikė tamsiai juodai spalvai, kuri palaiko vizualų virtuvės rėmelį. Visiškai įrengtą virtuvę dabar sudaro moderniausi prietaisai, tyčia įmontuoti į baldus. Palei pertvarą, atskiriančią pagrindinį miegamąjį nuo svetainės, virtuvė pratęsiama per mažo pločio baltą spintelę, atitinkančią įrengtas senajame įėjime. Svetainė išliko tokia, kokia yra, su savo gražiais lubų bagetais. Paslėptas alkavoje, pagrindinis miegamasis buvo įrengtas 9 kvadratinių metrų plote, atskirtas nuo likusio kambario stumdomomis durimis.

Sublimuokite seną

Po : Parketas, anksčiau skyręs koridorių ir miegamąjį, buvo išsaugotas. Rezultatas yra akivaizdus svetainės ir virtuvės ryšio skirtumas. Įdomus patarimas, kaip vizualiai apriboti erdves ir suteikti kambariui charakterio. Kitas ankstesnio įvykio prisiminimas: lipdiniai! Remontuotos ir pertvarkytos dėl netikrų lubų, jas dabar pabrėžia kambario apšvietimas. Sebastien Demont ir Hortense Reynaud, Agence Demont Reynaud

Palikite Komentarą

Please enter your comment!
Please enter your name here