Prieš / po: 250m2 namas

Namas atnaujintas

Prieš / po: 250m2 ploto namas
  • Pasidalinti:
Norėdami suteikti gerą šio Aix-en-Provence namo su 80-ojo dešimtmečio dekoru, savininkai pasikvietė agentūros „Aveo“ paslaugas. Kiekviename kambaryje buvo atlikta daug namų pastatymo darbų, kad jie būtų atnaujinti. Demonstracija. Plotas : 250m2 Biudžetas : 30 000 eurų

Svetainė

Anksčiau : Poilsio zonoje nėra nuoseklaus išdėstymo, trūksta šilumos ir draugiškumo. Jis mato save apsunkintą dviejų didelių tamsių sofų ir įspūdingo tamsaus medžio indaujos, užtemdančios kambarį.. Po : Išliko svetainės pagrindas, organizacija ir spalvos. Atšildyti atmosferą už sofos buvo perdažyta tik taupe siena. Pilkos spalvos sofos sostas dabar yra vienas kambaryje, kuriame smėlio spalvos atspalvių dekoratyviniai priedai yra maudomi šviesoje.

Virtuvė

Anksčiau : Provanso išvaizda ši virtuvė turi visus ingredientus, kurie buvo madingi 70-aisiais. Tačiau šiandien ji yra tiesiog pasenusi. ! Po : Su keliais teptuko potėpiais, ši virtuvė yra visiškai modifikuota ir visiškai suderinta su laiku. Plytelės ant sienos ir baldai buvo perdažytos pilka anglies spalva, kad išvaizda būtų labai sėkminga. !

Tėvų miegamasis

Anksčiau : Itin žavinga, bet vis dėlto įspūdinga, raudona spalva nėra tokia, kad būtų galima statyti išvaizdą miegamajame. Čia pasirodo, kad jo yra per daug ir neleidžia šviesai cirkuliuoti. Po : Miegamasis buvo išklotas kilimais, o sienos buvo perdažytos šviesesnėmis ir santūresnėmis spalvomis, kad kuo labiau neutralizuotų kambarį. Madingam dekoratyviniam dizainui buvo sumontuotos aplikacijos su paprastomis linijomis ir modernūs naktiniai staleliai.

Vaikų kambarys

Anksčiau : Labai beasmenis, šis vaikų kambarys neturi žaismingo ir džiaugsmingo prisilietimo. Geltonos ir mėlynos spalvos asociacija, be abejo, labai populiari 90-aisiais, nebeturi jokio didelio originalumo.. Po : Šis vaikų kambarys, perdažytas šviesiais tonais, įgauna visiškai naują išvaizdą! Lovos buvo sumontuotos toje pačioje sienos pusėje, kad būtų galima atlaisvinti žaidimų zoną. Kalbant apie spintelės duris, jos taip pat gauna veido išvaizdą, rodydamos akinančią baltą spalvą..

Vonios kambarys

Anksčiau : Pajūrio atmosfera per anksti 80-aisiais šiame vonios kambaryje po stogu. Rudos plytelėmis išklotos grindys dera su likusia kambario dalimi. Visam dalykui tikrai trūksta harmonijos ! Po : Plytelės buvo visiškai perdažytos baltai ir pilkai, kad apšviestų kambarį. Tualeto blokas ir veidrodis pakeisti šiuolaikiškesniais modeliais. Pliusas: parketo efekto vinilo grindys, suteikiančios šilumą.

Veranda

Anksčiau : Valgomasis, terasa, svetainė? Svarstoma, kokia yra tikroji šios verandos funkcija. Oranžinės rudos grindys suteikia labai kaimišką atmosferą ir visiškai neatitinka likusių baldų. Po : Tikslas buvo suteikti šiai verandai realią funkciją. Namų praktikantas nusprendė padaryti buduaro kampelį, jaukų su žurnaliniu staliuku ir dideliu pufu. Grindys buvo padengtos vinilo grindų imitaciniu parketu.

Gyvenamasis namas "Beržupis"

Apraksts:
pristato gyvenamojo namo "Beržupis" projekta. Tai itin kompaktiškas vieno aukšto vienbutis gyvenamasis namas. Funkcinis namo patalpų išdėstymas ir konstrukcija labai paprasta. Visos gyvenamosios patalpos išdėstytos vienoje namo pusėje - todėl toks namas nesunkiai gali būti pritaikomas beveik kiekviename sklype. Aukšte suprojektuoti du miegamieji kambariai, katilinė, sanitarinis mazgas bei svetainė sujungta su virtuvės erdve (yra galimybė šias zonas atskirti pertvara). Numatoma atvira pastogė vienam automobiliui (esant pageidavimui, ji gali būti padidinama iki 2 automobilių vietų). Pietinėje namo dalyje suprojektuota didelė terasa - šiltoms vasaros dienoms leisti. Fasado apdaila - dailylentės derintos su klinkerinėmis apdailos plytelėmis .Namo bendrasis plotas -- 71 m², todėl jo statybai pradėti, pakanka gauti supaprastintą statybos leidimą (statant šį namą sodo bendrijojoje (*jei nėra papildomų sąlygų) - supaprastinto statybos leidimo nereikia).

Palikite Komentarą

Please enter your comment!
Please enter your name here